Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, 511 00 Γρεβενά

 24620 22166  24620 28190

 negrebena@pasok.gr http://ne.pasok.gr/grevena

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται οι πρώτες εκατό μέρες της Κυβέρνησής μας. Το σημειολογικό αυτό όριο που θέσαμε πριν τις εκλογές, αποτελεί την ευκαιρία για τον πρώτο μας απολογισμό. Για να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι εμείς βρεθήκαμε στην εξουσία, με την ψήφο του, για να λογοδοτούμε για την προσφορά και την αποτελεσματικότητά μας και όχι για να απολαμβάνουμε καρπούς εξουσίας.

Η περίοδος αυτή καθορίζεται από τη μεγάλη, την ιστορική στιγμή της κατάθεσης της πρότασης για την νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. Βήμα τεράστιο, υλοποίηση της δέσμευσης του ΠΑΣΟΚ προς την ελληνική κοινωνία.

Την ίδια ώρα και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι έλληνες πολίτες δίνουν τον καθημερινό, αγώνα τους για την ανόρθωση της οικονομίας. Με υπευθυνότητα και χωρίς να ξεχνάμε τη βασική μας πολιτική που είναι η υπηρέτηση των πολλών και του δημόσιου συμφέροντος.

Έχουμε καθήκον για όλα τα παραπάνω να επικοινωνήσουμε με τον Ελληνικό λαό και τη βάση του Κινήματός μας. Γι’ αυτό το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών θα δοθεί συνέντευξη τύπου απ’το Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με Επικεφαλής τον Βουλευτή Ημαθίας Τόλκας Άγγελος . Με θέμα :Εκατό μέρες κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ . Θα ακολουθήσει συζήτηση με στελέχη του κινήματος. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Βουλευτής του Νομού μας Χαντάβας Αθανάσιος.Το χρονικό διάστημα που διανύουμε η πολιτική μας δράση και αποτελεσματικότητα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Κυβέρνησης και της χώρας.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: