Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Να Μου Ζησεις Λεβεντη μου

«Η Ελλάδα θέτει όρους και προϋποθέσεις, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τη ‘'Δημοκρατία της Μακεδονίας''», ανέφερε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, σε συνέντευξή του, χθες το βράδυ, στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων «Κάναλ 5».
Κληθείς να διευκρινίσει ποιοι είναι αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις, ο Γκρούεφσκι τόνισε ότι «η Ελλάδα ζητά ανοιχτά να αλλάξουμε όχι μόνο την ονομασία της χώρας μας, αλλά και τον προσδιορισμό της εθνικής μας ταυτότητας και γλώσσας». Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ πρόσθεσε ότι οι «αξιώσεις» αυτές από ελληνικής πλευράς αναφέρθηκαν από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, στις συναντήσεις που είχαν μεταξύ τους.
Αυτό θέλει ο Ελληνικός λαός να ακούσει από τα χείλη σου και θα γίνεις το ίνδαλμα της Ελλάδος, ο ήρωας, θα αφίσεις πίσω σου ...Βενιζέλους και Μέγα Αλέξανδρους και Θεός ξέρει πόσο θα λάμψει η .....βασιλεία σου. Οδήγησε την Ελλάδα σε νέα εποχή και ο Ελληνικός λαός θα σε τιμήσει όσο κανέναν άλλο Προθυπουργό μέχρι σήμερα. Πόσο λίγο σε ήξερα, μέχρι χθες, πόσο σε λατρεύω σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: